Skimblocker Magnet Wallet Sony Xperia X Performance (F8131) (Sort)

36062 Black - CoverIn
249.00 kr
På lager (Mer enn 10)   Leveringstid: 1-2 Dager

Skimblocker Magnet Wallet for Sony Xperia X Performance (F8131)
Med plass til mobil, kredittkort og sedler.
Fungerer som lommebok og etui til mobilen din. Med tre kortlommer samt en lomme for sedler.
Dekselet som mobilen sitter i kan tas ut; du får altså både deksel og lommebok i ett! Dekselet er magnetisk og festes enkelt i lommeboken igjen.
Materiale: Kunstskinn 

Hva er Skimblocker? 
Etuiet er utstyrt med Skimblocker, også kalt RFID beskyttelse/skimbeskyttelse/skim protection, noe som betyr at etuiet beskytter kortene dine mot skimming som dessverre har blitt mer og mer vanlig. 
Med vår Skimblocker Magnet Wallet er kortene dine beskyttet mot ufrivillige transaksjoner*

Dette er det perfekte etuiet for deg som både vil ha mobildeksel og mobillommebok. Her får du begge i samme pakke, og til en veldig bra pris også. 
Mobilen plasseres i dekselet som er utstyrt med magneter. Passformen er perfekt og dekselet sitter derfor perfekt rundt telefonen. 
Dekselet festes deretter enkelt i lommeboken, takket være de kraftige magnetene. Magnetene skal ikke utgjøre noen fare for kredittkortene dine: De blir ikke avmagnetiserte! 
Både dekselet og lommeboken er av robust og holdbar kvalitet. Begge har hull for kamera, så du ikke må ta mobilen ut av lommeboken når du for eksempel skal ta bilder. 
Hvis du på en annen side ikke vil ta bilder med hele lommeboken i hånden, fjerner du enkelt mobilen som fortsatt sitter i dekselet. Mobilen er dermed fortsatt beskyttet av det robuste dekselet det sitter i. Her tar vi beskyttelse på alvor! 
Lommeboken har tre kortlommer, en lomme for kontanter samt magnetlukking. Denne utgjør heller ingen risiko for kredittkortene dine. 
Materialet på lommeboken er kunstskinn, altså ikke ekte skinn. Det blir imidlertid mykt og fint jo mer du bruker det, akkurat som ekte skinn.

*Obs! billigmobilbeskyttelse.no tar ikke ansvar for kredittkort som har blitt utsatt for skimming!

 

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer:


Andre kjøpte dette også