Elegant Case iPhone 15 Pro Max (Sort)

50577 Black - billigamobilskydd.se
249.00 kr
På lager (1 stk.)   Leveringstid: 1-2 Dager

Elegant deksel til iPhone 15 Pro Max
Her har vi noe utenom det vanlige.
Det som ved første øyekast ser ut til å være en vanlig veske, er faktisk et mobildeksel.
Dekselet har mange kortplasser, sju totalt.
I midten av mobilvesken er det et rom med glidelås, hvor du kan oppbevare for eksempel noen sedler, mynter eller lignende.
Utsiden av etuiet er i et veldig fint vattert mønster som er behagelig å holde.
Denne mobilvesken kommer med håndleddsstropp men også en lengre stropp som gjør det mulig å henge mobilvesken over skulderen som en veske.
Materiale: PU-skinn

 

Beskytt mobilen din med stil!

Endelig har den ultimate kombinasjonen av stil, funksjonalitet og beskyttelse kommet for din elskede mobil! Vår eksklusive mobilveske med syv kortplasser er det perfekte tilbehøret for de som vil ha alt på ett sted.

Med syv dedikerte kortplasser er dette etuiet en komplett løsning for det moderne individet som alltid er på farten. Aldri mer trenger du å bekymre deg for å glemme bankkortet, førerkortet eller medlemskortet – alt du trenger oppbevares praktisk og trygt i mobilvesken.

Denne saken er ikke bare praktisk, den er også utrolig elegant og stilig. Designet med materialer av høy kvalitet og presise dimensjoner for å passe perfekt til mobilen din, gir den ikke bare beskyttelse mot riper og støt, men forbedrer også utseendet til enheten din.

Takket være den smarte konstruksjonen trenger du aldri å gå på kompromiss med komforten. Du har enkel tilgang til alle knapper, porter og kamera samtidig som du holder telefonen trygg og beskyttet i enhver situasjon.

Gi mobilen den omsorgen den fortjener og invester i denne saken i dag. Med syv kortplasser til disposisjon, blir hverdagen din både jevnere og mer stilig enn noen gang før! Beskytt, organiser og utstråle din personlige stil med vårt mobildeksel - bestill nå og ta mobilopplevelsen din til neste nivå!

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer: