• Sveriges flagg   Norges flagg   Finlands flagg   Danmarks flagg
    • Gratis frakt over 100kr
    • Hurtige leveranser
    • 30 dagers åpent kjøp
Sk

iPhone X / XS - Panserglas & beskyttelse til alle!

En ny generasjon iPhone er her – iPhone X (iPhone 10) og selvfølgelig iPhone Xs.
Selvfølgelig har vi på billigmobilbeskyttelse.no beskyttelse til den nyeste iPhone-modellen i vårt utvalg. Pass på å holde skjermen fin og fri for riper allerede fra starten med våre skjermbeskyttere. Med rett beskyttelse minimerer du risikoen for riper og skader. Vi har skjermbeskyttelse i både plastfilm og herdet glass, samt Full Frame-panserglass som dekker hele skjermen – helt ut til kanten.

Vil du også beskytte baksiden har vi deksler og mobillommebøker i ulike varianter. Den beste beskyttelsen får du med en magnetlommebok, hvor telefonen plasseres i futteralet som du senere kan feste i en lommebok med plass til kort og kontanter. Når du kun trenger mobilen kan du enkelt plukke den ut av lommeboken – og den er fortsatt beskyttet av et robust deksel. Sett iPhonen på kjøleskapet eller viften på kjøkkenet når du lager mat for å ha den mest mulig tilgjengelig – magneten tåler belastningen og holder din iPhone oppe!

På billigmobilbeskyttelse.no har vi alt på lager og kan derfor garantere raske leveranser. Ofte har du varen din i postkassen allerede dagen etter – om du bestiller innen klokken 16.00.

Filter/sorter

Filter
    Viser 43 produkter

    produktliste