• Sveriges flagg   Norges flagg   Finlands flagg   Danmarks flagg
    • Gratis frakt over 100kr
    • Hurtige leveranser
    • 30 dagers åpent kjøp
Søk

Naviger

Det startet med skjermbeskyttelse...

De fleste ler når de får høre at billigmobilbeskyttelse.no startet hjemme på soverommet – men det er sant!

I 2011 fikk sjefen (som ikke var sjef da, men som jobbet som selger for Isbilen) en ny jobbmobil. En sånn touch-mobil uten knapper. Det var én ZTE Blade. Denne ville sjefen ta godt vare på, og dette inkluderte å kjøpe skjermbeskyttelse til den. Men i og med at det var en kinesisk telefon, så fantes det ingen beskyttelse i Sverige. Sjefen, som ikke var sjef da, men som jobbet som selger for Hemglass, begynte å se seg om utenfor Sverige. Til slutt fant han skjermbeskyttelse. Perfekt! Bortsett fra at han satt igjen med fem stykker til overs. Hva skulle han gjøre med de? Han hadde én gammel Tradera konto, og han bestemte seg for å legge ut disse her. Kanskje det var noen andre som trengte skjermbeskyttelse til en ZTE Blade? Og det gjorde det. Deretter tenkte han: «Kanskje jeg skulle selge noen flere?» Og for pengene han fikk for skjermbeskyttelsene, så kjøpte han flere og solgte igjen. Slik fortsatte det i noen uker, til han kom på at han kanskje kunne selge noen deksler. Slik startet det hele! Tradera ble byttet ut med en hjemmeside, nemlig billigamobilskydd.se.

I 2012 tok sjefen fri fra Isbilen. Deksler, skjermbeskyttelser og lommebøker ble stablet i Billy bokhyller fra Ikea på soverommet. I garderoben. Deretter enda en garderobe. Under sengen. Når soverommet var fullt så leide sjefen et lokale på Mariestadsvägen i Tibro. Noen måneder senere, så sa sjefen og hans samboer opp sine jobber, slik at de kunne fokusere på sitt nye firma. Etter ett år ble 200 m2 lokalet for lite, men heldigvis var nabolokalet ledig. En ny kontrakt ble skrevet.

billigamobilskydd.se fikk ett nytt 600 m2 lager/butikk/kontor. Nå, noen år senere, har foretaket vokst enda mer. Mobiltilbehøret selges på hjemmesiden, fyndiq.se og Tradera – der det hele begynte. Utover det så kan man også besøke lagerbutikken, en fysisk butikk som kunder kan komme å se og kjenne på varene før de kjøper dem.

Firmaet har fått noen ansatte. Man kan vel si at billigamobilskydd.se er et familiefirma. Utover sjefen og hans samboer, så jobber sjefens sønn i firmaet. Det jobber også en økonomiansvarlig og en ansatt til. Vi kan heller ikke glemme, Hjalmar, familiehunden, og hans datter Hjördis, som er de ekte sjefene i firmaet.

 

 

Telefon: +46 504 500 525 

Tibro Billiga Mobilskydd AB
Vat: SE556945806901

Organisasjonsnummer: 918 086 757

https://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=918086757

 

billigamobilskydd.se Lagershop
Värdshusgatan 4
54351 Tibro

Mandag - Fredag 10:00-17:00

 

OBS! Returadresse:
Rep Salg Import AS
Bostboks 188
1650 Sellebakk