Privacy Skjermbeskytter i herdet glass iPhone 14 Pro

50375 Privacy - billigamobilskydd.se
219.00 kr
På lager (2 stk.)   Leveringstid: 1-2 Dager

Privacy Skjermbeskytter i herdet glass iPhone 14 Pro

 

- Modelltilpasset skjermbeskytter
- Beskytter mot sprekker i glasset
- Beskytter mot støt
- Personvernfilter - bare du ser innholdet på skjermen
- Ingen bobler
- Enkel å påføre

 

Skjermbeskytter i herdet glass, med personvernfilter.
Beskytter mot skader og riper med spesialbehandlet glass.
Glassoverflaten har en hardhet på 8-9H, tre ganger sterkere enn vanlig PET-film.
Selv skarpe gjenstander som kniver og nøkler vil ikke ripe glasset så lett.

Med denne skjermbeskytteren i herdet glass får du ingen bobler på skjermen. Skjermbeskytteren er også enkel å påføre.

Herdet glass med personvernfilter Privacy er et produkt som beskytter skjermen og forhåndsvisningen av de viste dataene. Anti-Spy-funksjonen er en blackout-struktur innebygd i det herdede glasset. Toveis filter beskytter skjermen fra alle sider mot å lese informasjon fra skjermen fra en vinkel på 28°
Den forsterkede strukturen til glasset reduserer riper og skader fra tilfeldige støt. Det herdede Privacy-glasset har også et belegg som er lett å rengjøre.
Det er vel verdt å betale litt ekstra for en god skjermbeskytter. Denne skjermbeskytteren i herdet glass beskytter effektivt skjermen din mot riper og vann. Selv om du skulle miste enheten og glasset skulle sprekke - vel, du kan nok være glad for at skjermbeskytteren i det minste reddet skjermen din!
I motsetning til plastfilmskjermbeskyttere, er denne skjermbeskytteren superenkel å montere/påføre skjermen. Når du har sikret deg at skjermen er ren og fri for støv, ja, resten av jobben er nesten unnagjort! Skjermbeskytteren flyter på skjermen av seg selv. Enkelt og effektivt. Rett og slett en billig og god beskyttelse for skjermen din!

 

Slik monterer du glasset på skjermen!
For best resultat, sørg for at skjermen er ordentlig rengjort før du bruker skjermbeskytteren. Alkoholserviett og rengjøringsklut følger med. Bruk gjerne også klisterlapper for å fjerne de siste støvkornene. Det lønner seg å tilføre litt ekstra pulver til rengjøringen; hvis bare et enkelt støvkorn er igjen på skjermen, vil dette være godt synlig gjennom glasset.

Fjern beskyttelsesfilmen og plasser glasset over skjermen. Når glasset er der du vil ha det, slipper du det forsiktig på skjermen. Ikke gni. Når du slipper glasset vil du se at det "flyter ut" på skjermen av seg selv. Eventuelle luftbobler gnis ut mot kanten med f.eks. et kredittkort. Små luftbobler kan forsvinne av seg selv innen 24 timer.
Nå har skjermen din den beste beskyttelsen du kan tenke deg!

 

Hvilken skjermbeskytter bør jeg velge?

På vår nettside finner du både klar plastfilm og skjermbeskyttere i herdet glass. Herdet glass (og for noen mobiltelefoner også klar plastfilm) er vanligvis tilgjengelig både i vanlig størrelse og som Full Frame. Og hva er forskjellen mellom disse? Vi vil prøve å rydde opp i dette for deg.

Våre Full Frame skjermbeskyttere laget av herdet glass er nå helt svarte på kanten. Vi viser alltid med bilder nøyaktig hvordan dekselet ser ut på telefonen, så ta en god titt på bildene før du velger beskyttelse. At dette glasset går helt ut til kanten er selvsagt hyggelig. Men det kan være greit å vite at nettopp denne tilstanden også gjør beskyttelsen mer kontaktfølsom. Så hvis du treffer noe med mobilen, kan en del av glasset (i ytterkanten) gå i stykker. Det har ingen effekt på selve den beskyttende effekten, mobilen din har fortsatt en god skjermbeskytter, men estetisk sett kan den være litt kjedelig å se på.

En vanlig skjermbeskytter laget av herdet glass etterlater ofte noen millimeter rundt. Noen kunder foretrekker derfor en Full Frame skjermbeskytter laget av herdet glass, hvor beskyttelsen går helt ut til kanten. Men selv om våre vanlige skjermbeskyttere i herdet glass ofte legger igjen noen millimeter mot kanten, foretrekker vi nok fortsatt denne varianten (med mindre telefonen har ekstremt skrånende kanter, i så fall vil ikke en vanlig glassskjerm fungere, så anbefaler vi en Full Ramme skjermbeskytter - enten herdet glass eller vanlig plastfilm).
Glasset dekker den flate overflaten på mobilskjermen din. Og siden den ikke går helt ut til kanten, er den ikke like utsatt som en Full Frame-skjermbeskytter. Så om du likevel har tenkt å ha et mobildeksel eller en mobillommebok på telefonen, synes vi absolutt det er nok med en skjermbeskytter i herdet glass, som også er billigere enn en Full Frame skjermbeskytter i herdet glass.

 

Hvis telefonen din har ekstra buede kanter, kan det være vanskelig å beskytte den med en skjermbeskytter av herdet glass. Da anbefaler vi vanligvis en Full Frame skjermbeskytter. Disse har vi både som klar plastfilm og som herdet glass. Har du en mobiltelefon med skrå kanter og ønsker en skjermbeskytter i herdet glass, bør du velge en Full Frame - ellers blir du skuffet når du ser hvor smalt et vanlig glass er (fordi det kun dekker den flate overflaten på skjermen). Når vi merker at en mobiltelefon har ekstremt smale skjermbeskyttere i glass, pleier vi å fjerne disse fra vårt sortiment, så finner du kun Full Frame herdet glass og Full Frame Plastfilm på siden med tilbehør til mobiltelefonen din, er det nettopp pga. den har disse fasede kantene.

Men som sagt, sjekk gjerne bildene i våre annonser, du kan ganske tydelig se hvordan skjermbeskytteren ser ut på mobilen din.

Hvis du ønsker å beskytte personvernet ditt og vil være sikker på at ingen ved siden av deg leser med når du skriver på mobilen, så er våre Privacy Screen Protectors laget av herdet glass det opplagte valget for deg! Da beskytter du både mobilskjermen og personvernet ditt. Toveisfilter beskytter skjermen fra alle sider mot å lese informasjon fra skjermen fra en vinkel på 28° – slik at du ikke trenger å bekymre deg for at personen som sitter ved siden av deg på toget ser hva du skriver. Se opp for PRIVACY – det er glasset som bare du ser gjennom.

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer: