Smart Velvet Wallet iPhone 14 Pro (6.1) (Sort)

44785 Black - billigamobilskydd.se
189.00 kr
På lager (5 stk.)   Leveringstid: 1-2 Dager

Smart Velvet Wallet for iPhone 14 Pro (6.1)
Elegant standcase mobillommebok med 2 kortlommer og et underliggende seddelrom.
Mobilveske med plass til mobil samt kredittkort, førerkort og kontanter.
Dekselet har en standveske-funksjon slik at du kan plassere mobiltelefonen i skrå posisjon når du vil se film på mobiltelefonen.
Antall kortlommer: 2
Materiale: PU-skinn og TPU-plast

Smart Velvet Wallet har et luksuriøst design og føles som fløyel, noe som gir en fin følelse når du holder i mobilvesken. Materialet er PU-skinn, men ser som sagt ut som fløyel. Smart Velvet Wallet har også en søm langs hele kanten, både foran og bak samt innvendig og utvendig. Dette gir også et ganske luksuriøst inntrykk.
Smart Velvet Wallet har også en standveske-funksjon. Dette betyr at du kan stille mobiltelefonen i skrå posisjon når du vil se filmer eller bilder på mobiltelefonen.
Dekselet som du fester mobiltelefonen til er laget av TPU-plast og har selvfølgelig markeringer for knapper og kontroller slik at du enkelt finner frem til volumknappene og av/på-knappen når mobiltelefonen hviler i mobilskallet.
Etuiet lukkes med en effektiv magnetisk klaff som holder lommeboken lukket.
Smart Velvet Wallet er vanligvis tilgjengelig i flere farger. Alle farger er ganske dempet og rolige å se på. Sjekk bildene våre for å se det gjeldende utvalget for akkurat din mobiltelefon.
Denne lommebok er like egnet for menn og kvinner. Så hvis du ser etter en mobillommebok som føles luksuriøs, men som ikke skiller seg ut i en sterk farge eller med et avvikende mønster, så tror vi at du vil like Smart Velvet Wallet.

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer: