Crazy Horse XL Magnet Wallet iPhone 8 (Sort)

29450 Black F851 - billigamobilskydd.se

Beklager, dette produktet er utdatert og ikke lenger aktivt

Crazy Horse XL Magnet Wallet iPhone 8
Crazy Horse XL Magnet Wallet med 9 kortlommer for iPhone 8
Robust og romslig mobillommebok som rommer alt du trenger; iPhone, førerkort, kredittkort og kontanter. 
Med førerkortlomme og avtakbart magnetdeksel. 
Materiale: Kunstskinn

Endelig en Magnet Wallet med plass til alle kredittkort, førerkort, medlemskort, mobiltelefon og kontanter. Crazy Horse XL Magnet Wallet rommer alt du trenger å ha med deg! Lommeboken har hele 9 kortlommer, samt 2 (3) rom for sedler. 
Tenk på Crazy Horse XL Magnet Wallet som en bok; på første side har du 4 kortlommer, der en er en førerkortlomme; altså en gjennomsiktig lomme der du ser kortet. På den motsatte siden har du ytterligere 5 kortlommer. Bak begge kortsidene finnes det rom for kontanter (sedler). 
Hele denne delen lukkes ved hjelp av trykklåsen som holder sammen hele kortdelen. 
I siste del av "boken" har vi mobildelen. Her skal din iPhone festes. Den plasseres i dekselet som har en matchende bakside av kunstskinn, og myke sider av TPU. Dekselet er magnetisk, og løsnes enkelt fra lommebokdelen dersom du bare vil ha med deg mobilen. Den settes enkelt inn i lommeboken igjen, og magneten utgjør INGEN risiko for kredittkortene dine; de blir ikke avmagnetisert! Selvsagt finnes det hull for ladeledning, høretelefoner og lydløs-knappen. Volumknappene og on/off-knappen på sidene er merket, slik at du lett kan bruke dem selv om mobilen sitter i dekselet. 
Rett overfor mobildekselet – altså på kort-delens bakside – finner du ytterligere en lomme som du kan bruke til kontanter (sedler) eller kvitteringer.

Materialet i Crazy Horse XL Magnet Wallet er kunstskinn, altså ikke ekte skinn. Crazy Horse er likevel det materialet som ligner mest på ekte skinn, noe som gjør dette til et populært valg blant kundene våre. Lommeboken er robust og rommer en hel del, samtidig som den selvsagt beskytter din iPhone optimalt.
Crazy Horse XL Magnet Wallet finnes i fire ulike farger. Da er det kun ett spørsmål igjen: Hvilken farge liker du best?

Takk for at du handler hos billigmobilbeskyttelse.no – det er viktig med beskyttelse!

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer:


Andre kjpte dette ogs