Magnet Wallet Sony Xperia XZ Premium (G8141) (Sort)

22850 Black - billigamobilskydd.se

Beklager, dette produktet er utdatert og ikke lenger aktivt

Magnet Wallet for Sony Xperia XZ Premium (G8141)
Med plass til mobil, kredittkort og sedler.
Fungerer som lommebok og etui for mobilen.
Med 3 kortlommer samt 1 lomme for sedler.
Dekselet som mobilen sitter i kan fjernes; du får altså både deksel og lommebok i ett! Dekselet er magnetisk og monteres lett på lommeboken igjen.
Materiale: Kunstig lær
NOTE! Does NOT fit Sony Xperia XZ (F8331) !

Dette er det perfekte etuiet for deg som vil ha både mobildeksel og mobil lommebok. Her får du begge i samme pakning, og dette til en svært bra pris.
Mobilen plasseres i dekselet som er utstyrt med magneter. Passformen er perfekt og dekselet sitter derfor perfekt rundt telefonen.
Dekselet monteres deretter lett i lommeboken, takket være de kraftige magnetene. Magnetene skal ikke utgjøre noen fare for kredittkortene: de blir ikke avmagnetisert!
Både dekselet og lommeboken har en robust og holdbar kvalitet. Begge har hull for kamera, så du trenger ikke ta mobilen ut av lommeboken når du for eksempel skal ta bilde.
Hvis du på den andre siden ikke vil ta bilde med hele lommeboka i hånda, fjerner du lett mobilen som fortsatt sitter i dekselet. Mobilen er da fortsatt beskyttet av det robuste dekselet den sitter i. Her går vi for sikkerhet foran alt!
Lommeboken har 3 kortlommer, 1 lomme for kontanter samt magnetlukking. Heller ikke denne utgjør noen risiko for kredittkort.
Materialet på lommeboken er kunstig lær, altså ikke ekte lær. Det blir likevel mykt og deilig jo mer du bruker den, akkurat som ekte lær.
Dekselet er holdbart & til en viss grad av vribar plast (TPU)

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer: