Multiwallet iPhone 8 (Mørkeblå)

28741 Marine - billigamobilskydd.se
349.00 kr
P lager (1 stk.)   Leveringstid: 2-4 Dager

Multiwallet med 14 kortlommer til iPhone 8.
Robust og romslig mobillommebok som rommer alt du trenger; iPhone, førerkort, bankkort og kontanter. Med førerkortlomme og rom for småmynt.

Materiale: Kunstlær


Endelig en lommebok med plass til alle bankkort, førerkort, medlemskort, mobil og kontanter. Multiwallet rommer alt det du trenger å ha med deg! Lommeboken har hele 14 kortlommer, samt et rom for mynt som kan lukkes med glidelås. Tenk deg Multiwallet som en bok; på første side har du fire kortlommer, hvorav en er en førerkortlomme; en lomme med vindu slik at du ser kortet, samt et hull midt på vinduet slik at du lett kan ta ut kortet når du trenger det (det trenger ikke være førerkortet ditt som har sin plass her, det kan kanskje være favorittkredittkortet?).

Midt imot skal iPhone’n din plasseres. Den plasseres i en holder med en stiv bakside og myke sider i kunstlær. Selvsagt finnes det utgang for ladeledning, hodetelefoner og kontrollknapper. Holderen kan fjernes fra lommeboken gjennom å dra telefon og holder mot høyre. På baksiden av holderen fins en klaff med plass til ett kort. Så når det ikke er nødvendig å ha med hele lommeboken, er det enkelt å bare ta med seg mobilen og ett enkelt kort. Mobilholderen monteres lett igjen ved å føre flappen inn i sporet på lommeboken.

Denne første delen lukkes ved hjelp av trykklåsen som holder sammen kortdelen med mobildelen. Midt i lommeboken finnes det et rom for mynt eller annet du ikke vil skal slenge rundt. Rommet lukkes med en glidelås. 
Nå kommer vi til lommebokens bakre del. Her er lommeboken også lukket med en trykknapp. Denne åpnes oppover, og her har du hele ni kortlommer.

I toppen av mobillommeboken finnes en liten motedetalj; en gullfarget ring der du selv kan sette ditt preg på din Multiwallet ved å henge på de detaljer du selv ønsker, feste nøklene i eller bare bruke for å få et ekstra godt grep om lommeboken.

Materialet er kunstlær, altså ikke ekte lær. Lommeboken er robust og rommer en hel del, samtidig som den selvsagt beskytter din iPhone optimalt. Glidelås og trykknapper er gullfargede, akkurat som ringen på toppen. Da er spørsmålet bare: hvilken farge liker du best? Takk for at du handler på billigmobilbeskyttelse.no – det er viktig med beskyttelse!

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer:


Andre kjpte dette ogs