Smart Magnet Wallet Samsung Galaxy A53 5G (A536B) (Sort)

44789 Black - billigamobilskydd.se
189.00 kr
På lager (Mer enn 10)   Leveringstid: 1-2 Dager

Smart Magnet Wallet til Samsung Galaxy A53 5G (A536B)
Elegant standcase mobillommebok med 3 kortlommer og et underliggende seddelrom.
Mobilveske med plass til mobil samt kredittkort, førerkort og kontanter. Av etuiets kortspor har den nederste et fingerformet hull slik at du enkelt kan skyve opp favorittkortet ditt når du trenger det.
Antall kortlommer: 3
Materiale: PU-lær og plast

Smart Magnet Mobilveske har et luksuriøst design som gir en fin følelse når du holder i mobildekselet. Materialet er PU-skinn, men ser ut som ekte skinn. Smart Magnet Wallet har også søm langs hele kanten, både foran og bak samt innvendig og utvendig. Dette gir også et ganske luksuriøst inntrykk.
Smart Magnet Wallet har også en standveske funksjon. Dette betyr at du kan stille mobiltelefonen i skrå posisjon når du vil se filmer eller bilder på mobiltelefonen.
Dekselet som du fester mobiltelefonen til er laget av TPU-plast og har selvfølgelig markeringer for knapper og kontroller slik at du enkelt finner volumknappene og av/på-knappen når mobiltelefonen hviler i mobildekselet.
Etuiet lukkes med en effektiv magnetisk klaff som holder lommeboken lukket.
Smart Magnet Wallet er vanligvis tilgjengelig i flere farger. Sjekk bildene våre for å se det gjeldende utvalget for akkurat din mobiltelefon.

Tips om dette produktet

Utforske mer lignende


0
0

Anmeldelser

Dette produktet har ingen omtaler

Skriv en anmeldelse om produktet

Rangeringer:


Andre kjøpte dette også